torstai 27. kesäkuuta 2013

Huoh tätä kuumuutta...

Heipsan taas meiltä!

Vaik ei pitäis valittaa, ni on kyllä vähän liian kuuma keli! :D Huge on kanssa ihan samaa mieltä. Koko ajan kieli ulkona ja läähättää, makailee kokoajan tuulettimen edessä ja yölläkin vaihtaa paikkaa kokoajan seinän viereen, koska siinä on kaikkist viileintä!

Onneks ei oo tullu poitsulle mitää ongelmia traumastaan :D Vähän ehkä kurkku ollu arka ku ne heinät viilti sitä, mut muute  kaikki ollu kunnossa! :) ONNEKS! 

Meidän Huge saattaa saada itelleen kaverin tähä meille! :) Mennään viikon päästä kattomaan yhtä 2,5 vuotiasta bolognesea, jos ei oo vielä siihen mennessä koira mennyt. Sais Hugo leikkikaverin ja syksyllä taas ku koulut ja muut alkaa ni ei tarvis olla kokoajan yksin poitsun. :) Mut sen näkee sitte, et tuleeko tyttö meille :) Toivotaan parasta!

Mut tää oli nyt tällanen pikapostaus, ku on nii kuuma ni ei jaksa koneellakaa olla! :D Koht pitäs alkaa pestäkki Hugoo ja leikata turkki lyhyemmäks, ni olis sit silläki vähä viileempi olo! :) Kuvia tulee sit uudesta turkista kuhan ehtii laitella! :)


Meijän koiralla on monta tapaa nukkua! :D <3

2 kommenttia:

  1. Tulisiko teille toinen bolo...ja jäisi teille ja jos on tyttö, niin...:)
    Suloinen unimaski Hugolla:)

    VastaaPoista
  2. Mites teillä on lähtenyt vuosi 2014 sujumaan? Innolla uutena bolognesen omistajana blogeja lueskelen ja yritän itsekin jotain kirjoitella...

    http://bolognesechiara.blogspot.fi/

    VastaaPoista